lär dig att rengöra din ipad

Rengöra skärmen på din iPad – En guide till rengöring av touchplattor

Eftersom teknik har blivit en så stor del av dagens samhälle är det många människor som vänder sig till datorer, laptops, telefoner och andra elektroniska prylar på en daglig basis. Men det är också viktigt att vi tar väl hand om de saker som vi använder på daglig basis för att säkra att de håller länge. Det känns som om det var igår som den ursprungliga iPaden lanserades men redan nu har den ännu mer sofistikerade iPad 2 kommit och det är viktigt att du tar väl hand om din investering genom att se till så den är ordentligt rengjord och välhållen.

Skydda din iPad – Rengör skärmen

Genom att minska mängden repor och smuts på din iPad 2 så säkrar du att det är lätt som en plätt att rengöra din iPad. Skydda din iPad 2 genom att använda Clear Armor, den bäst skyddande plastfilmen som finns att få tag på så har du kommit en lång väg. Plastfilmen är så tålig at det är samma material som används för att skydda helikopterblad. Genom att använda en produkt med så hög kvalitet på din elektroniska pryl så vet du att du gör ditt bästa för att skydda den. Det är inte bara resultaten som är häpnadsväckande bra, även installationen är mycket enkel och ser till så din iPad 2 är skyddad flera år framöver.

Rengör din iPad försiktigt

Om du bestämmer dig för att rengöra din iPad 2 på det gamla hederliga sättet så bör du angripa det på samma sätt som du skulle gjort med en iPhone eller iPod touch.

  1. Börja med att koppla loss din iPad och stäng sedan av den.
  2. Därefter använder du en mikrofiberduk för att torka av den med cirkulära rörelser för att se till så du försiktigt torkar av all smuts, rester och fingeravtryck från ytorna.
  3. Det kan vara en bra idé att göra detta varje gång du använder din pryl för att se till så den alltid ser ut som ny.
  4. När du är färdig med att rengöra din iPad 2 så ska du se till att tvätta din mikrofiberduk så att du inte riskerar att flytta över skräp nästa gång du använder den.
  5. Av uppenbara skäl skall du inte heller använda några kemiska lösningar för att rengöra din skärm. Även om det kanske rengör skärmen så kommer de lösa upp skyddande lager som ligger ovanpå skärmen och påverka skärmens responstid.
  6. Sist men absolut inte minst, ska du undvika till varje pris att få din iPad våt eller fuktig.

Genom att följa dessa steg så kommer din en gång smutsiga iPad att på nytt se lika ny ut som när du köpte den.

/ Tips från en billig städfirma i Göteborg.